Kom in contact met 28.000+ CEO’s wereldwijd

Ook in tijden van crisis staat de ondernemer voorop en bieden ONL voor Ondernemers en Opportunity Network alle Nederlandse ondernemers tot en met 31 December 2020 gratis toegang tot Opportunity Network.

Werk samen met betrouwbare ondernemers uit meer dan 130 landen en ontdek nieuwe kansen voor de ontwikkeling van uw bedrijf.

Bedrijven met een omzet

Learn more

Word lid van het grootste bedrijfsnetwerk en vind oplossingen voor al uw uitdagingen

Exclusieve aanbieding voor Nederlandse ondernemers in crisistijd

Shams Icon

120+

Countries

Shams Icon

7,500+

Live Opportunities

$295B

Total Deal Value

Shams Icon

30,000

KYC vetted CEOs

Hoe ons platform werkt

POST

Post opportunities op basis van bedrijfsbehoeften. Dit gebeurt op een vertrouwlijke en anonieme manier. Binnen 48 uur kunt u al een match vinden.

CONNECT

Connect met betrouwbare ondernemers, wereldwijd, en ontdek nieuwe kansen voor de ontwikkeling van uw bedrijf. Geen commissies, geen verplichtingen.

GROEI

Behoud de controle en bepaal zelf met welke ondernemers u in contact komt. Doordat u direct met de ondernemer in contact komt, kunt u snel schakelen.

Ludwig Segers

“Binnen 72 uur nadat we lid waren geworden van Opportunity Network, hadden we een connectie met een Spaans bedrijf. Sindsdien gebruiken we hun services voor de aflevering van kleine zendingen naar Spanje. Ze hebben ook al zendingen bij ons geboekt, van Nederland naar Spanje en deze samenwerking duurt tot op de dag van vandaag voort.”

Ludwig Segers

Segers Transport

Thorwald Nienhuis

“Wij zijn heel actief op diverse contintenten. Dankzij Opportunity Network kunnen we direct contact leggen met beslissers in organisaties in andere landen. Na publicatie van onze businessdeal op het platform, kregen we binnen 24 uur een connectieverzoek van een partij waarmee we nu in gesprek zijn voor langetermijnsamenwerking.”

Thorwald Nienhuis

Brockmeyer Jobmarketing Experts

Cor de Graaf

“Na het welkomstgesprek met onze account manager hebben we op het platform gekeken en zijn we een partner buiten Europa tegen gekomen… Enkele weken erna hebben we deze partij ook f2f ontmoet, iets wat normaliter niet zo makkelijk gaat als je elkaar via een platform ontmoet. Dankzij Opportunity Network kunnen we nu zaken doen op een veilige en betrouwbare manier.”

Cor de Graaf

3P Group

Alle Opportunity Network leden worden vooraf gescreend door onze Trusted Partners

Opportunity Network is een exclusief netwerk voor ondernemers met een omzet van meer dan EUR 2.5 miljoen. Om ervoor te zorgen dat onze leden aan deze criteria voldoen werken wij samen met Trusted Partners. 

Trusted Partners screenen klanten voor ons en nodigen gerenommeerde partijen uit om van het platform gebruik te maken.

Maak vandaag nog gebruik van deze exclusieve aanbieding.

Bedrijven met een omzet